werken bij Pistache

Voor het seizoen 2021 zoeken wij misschien nog 1 of 2 nieuwe medewerk(st)ers.

Bij Pistache werk je in een gezellig en hecht team. Jouw werkzaamheden zullen voor het grootste deel bestaan uit het scheppen van mooie! ijsjes en zorg je ervoor dat het ijs in de vitrine er continu! tip top uitziet. Jouw andere taken zijn: was ophangen, was vouwen, versierde hoorntjes maken, kadobonnen maken, bijvullen, kartonnetjes vouwen, vegen, dweilen en ramen poetsen. Kortom: er is altijd wel iets te om doen.

Pas als 16 jaar bent mag je met een kassa en ´s avonds werken. Pistache hanteert de Arbowet, veiligheidsregels, en hygiëneregels. De inwerkperiode is minimaal vijf diensten. Tijdens deze diensten neem je het medewerkershandboek door en zal ik jou een stoomcursus ijs scheppen geven. Er komt best veel op je af; er komt meer bij kijken dan je denkt. Maar, wij helpen jou altijd zodat jij prettig en zelfstandig kunt werken. 

Een dagdienst begint om 12.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Overdags heb je om klokslag 14.00 uur een (doorbetaalde) theepauze van een kwartier. Een avonddienst is van 18.00 tot 22.15 uur. Je moet ook op zaterdagavonden werken. Bij Pistache worden deze diensten eerlijk onder elkaar verdeelt. Het netto uurloon is iets hoger dan bij een ´supermarkt´. Na ieder dienst mag je een ijsje met 2 bollen voor jouzelf meenemen. Je mag 1 x per week van de personeelskorting gebruik maken als je ijsjes voor thuis wilt kopen.

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt? Schroom dan niet om te solliciteren. Het is mijn/onze wens om ook jou te verwelkomen.