ijstaarten

ijsbollentaart: klaar terwijl u wacht

12 bollen €12,00

12 bollen naar eigen keuze, opmaak: diepvries framboosjes, eventueel met witte Belgische chocolade.

16 bollen €16,00

16 bollen naar eigen keuze, opmaak: diepvries framboosjes, eventueel met witte Belgische chocolade.

20 bollen €20,00

20 bollen naar eigen keuze, opmaak: diepvries framboosjes, eventueel met witte Belgische chocolade.

ijstaarten op bestelling

Op bestelling 24 uur van tevoren (telefonisch)

6 personen € 15,00  inclusief 6 extra bollen ijs voor de opmaak

8 personen € 20,00  inclusief 8 extra bollen ijs voor de opmaak

12 personen € 27,00  inclusief 12 bollen extra ijs voor de opmaak

Alle formaten zijn inclusief de deksel 10 cm hoog

6 personen: diameter 17,5 cm

8 personen: diameter 20,5 cm

12 personen: diameter: 23,5 cm

Maximaal 3 smaken. Op de bodem 2 smaken, bovenop 1 smaak. De smaken voor de extra ijsbollen bovenop de ijstaart kunt u zelf uitkiezen.

De opmaak van deze ijstaart kan aan uw wensen worden aangepast. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor nootjes of chocola op de mini ijshoorntjes en aangeven dat u geen gezichtjes op de ijstaart  wilt hebben. Op de ijstaart kan geen slagroom. De deksel is te laag voor rozetten. Daarnaast bevriest de slagroom in de vriezer.

Alle informatie over allergenen staan op deze site onder allergenen/suikervrij.

De Mickey ijstaart wordt het mooiste met bovenop citroenijs.

Koelkast vriesvakje: de ijstaart is direct snijdbaar

Vriezers -18° C:  de ijstaart minimaal 15 minuten van tevoren op het aanrecht plaatsen

  1. verwijder de de deksel
  2. plaats de ijstaart op een brede kom
  3. verwarm met uw handen de witte vorm rondom de ijstaart
  4. na ongeveer 5 minuten kunt u de witte vorm omlaag drukken
  5. plaatst de ijstaart op een bord
  6. het mes bevriest; ontdooi na iedere snede het mes met koud water
  7. droog het mes na het spoelen
  8. handige serveertips: lees het volgende bericht

Op een dessertbordje of in een ijscoupe gaat ijs ‘dansen’. De ijsbol gaat alle kanten op en dat willen we niet! Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor.

Plak met een beetje slagroom (of jam) een plakje cake (of biscuitje) op het dessertbordje vast. De ijsbol blijft nu liggen waar u hem wilt hebben; missie geslaagd!

 

bestellen