jarig/afzwemmen

IJsjes voor de jarigen en afzwemmers

Als je jarig bent of een zwemdiploma hebt gehaald dan krijg je van Pistache een gratis Mickey of tegen extra betaling van € 1,00 een Unicorn ijsje .

Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld disco Mickey, een tovenaar, een toverfee, of een muis in een beker. Natuurlijk krijg je bij jouw ijsje ook het beroemde haaiensnoepje.

Wil jij ook weten hoe en wanneer je dit speciale ijsje krijgt? 

Lees dan verder op deze pagina en ontdek hoe je in aanmerking komt voor een Mickey of een Unicorn.

"Wat moet ik meenemen"?

Jouw zwemdiploma en de jarigen een identiteitsbewijs. Natuurlijk is het leuk als jarigen ook een feestmuts op hebben maar dat hoeft niet.

"Wanneer kan ik komen"?

Kom uiterlijk 1 week na het afzwemmen of uiterlijk 1 week na jouw verjaardag. Als je in de zomer op vakantie bent kom dan uiterlijk 1 week na de zomervakantie. Omdat jarigen en afzwemmers hun uiterste best doen en de dagen aftellen om dit speciale ijsje te krijgen vindt Pistache het eerlijk dat wij ook aan alle anderen vragen om binnen deze periode te komen.

"Krijg ik ook een Mickey als ik in de winter jarig was of geslaagd ben voor mijn zwemdiploma"?

Jazeker! Tot 31 maart 2019 krijgen alle winter jarigen en winter afzwemmers een Mickey.

"Kom ik dan ook op de foto"?

Uiteraard! Bij de Mickey hoort ook de foto! Wil je niet op de foto? Misschien is de Mickey dan niet 'stoer' genoeg meer voor jou en ben je inmiddels 'te groot' voor een Mickey en foto op de muur.

"Gelden andere diploma's ook"?

Nee, alleen (recente) zwemdiploma's, Natuurlijk is een typ, judo, spinazie, karate, veterstrik, ballet, schoenpoets, worteltjes, en een op tijd naar bed diploma ook heel bijzonder, maar toch is een zwemdiploma jouw belangrijkste diploma.

"Tot welke leeftijd krijg je een Mickey"?

Eigenlijk is er geen leeftijd aan verbonden. Zolang jij met een feestmuts of je zwemdiploma komt dan krijg je van ons een Mickey en maken we een foto van jou.

"Kan ik ook een ander ijsje krijgen"?

Het is echt alleen een Mickey ijsje.

"Wat voor een ijsje krijg ik als ik allergisch ben voor sommige ingrediënten"?

Uiteraard vinden wij dan wel een oplossing voor jou.

Privacy!

De foto's van de kleintjes worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, ze komen alleen op de muur in de ijssalon te hangen. Op de foto is alleen de voorzijde van jouw paspoort of identiteitsbewijs te zien; de binnenkant met jouw persoonlijke gegevens is zodoende niet zichtbaar voor derden. Ook de zwemdiploma kunnen wij, indien gewenst, voor de foto omdraaien.
Na een paar weken kun je bij ons jouw foto voor € 0,50 kopen. De opbrengst van de foto's wordt aan het einde van het seizoen aan een goed doel gedoneerd. Alleen jij of jouw ouders kunnen de foto kopen. Buren of kennissen kunnen jouw foto niet kopen.